Direct contact? Bel: 06 - 309 724 64

HomeOver ons

Over ons

Leonie Kaspers

Mijn missie is om mensen succesvol te begeleiden op hun weg naar zelfoptimalisatie en geluk.


Naar mijn mening vormt geluk één van de belangrijkste fundamenten van onze samenleving. Gelukkige mensen zijn liefdevolle mensen. Gelukkige mensen zijn energieke mensen. Ik ben ervan overtuigd dat een samenleving vol tevreden mensen een duurzame en productieve samenleving is. Dat is ten voordelen van ons allemaal en vormt ook de basis voor het oplossen van bijvoorbeeld milieuproblematiek.

Om bovenstaande doel te behalen heb ik Leka Counseling opgericht. De voornaamste activiteit van Leka Counseling is het bieden van handvatten zodat organisaties blijven excelleren. Een belangrijk instrument hiervoor is de persoonlijkheidsscan ‘Personal Leadership Compass’ (PLC). Ik ben nu de derde generatie die aan het roer staat van deze persoonlijkheidsscan en ik zet dit mooie familieproduct met veel passie voort.

Reinhilde van Zutphen-De Roy

Laat mensen doen waar ze goed in zijn en stimuleer hen om dit te integreren in hun dagelijkse leven.


Na een lange carrière als wetenschapper is het eindresultaat van Personal Leadership Compass (PLC) de kers op de taart.

Ik merkte dat veel scans tekortschieten omdat ze iemand isoleren door de benadering vanuit slechts 1 aspect. Deze scans zijn niet foutief maar ‘onvolledig’.
Door mijn kennis en inzicht vanuit verschillende wetenschapsgebieden te combineren in PLC , verenigt PLC meerdere aspecten van iemand en doet zo recht aan eenieder in zijn totale sociale- en psychische spectrum. Zo is PLC uitgegroeid tot een volwaardig instrument.

Middels PLC hoop ik positief bij te dragen aan de samenleving, want ik gun eenieder het om het beste uit zichzelf te halen en daardoor geluk te ervaren.

Ik ben blij dat PLC nu overgaat naar de volgende generatie om het uit te dragen in de wereld van vandaag voor de toekomst van morgen.