Direct contact? Bel: 06 - 309 724 64

HomeDienstenSollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

U wilt een zo goed mogelijk beeld van een sollicitant voordat u deze aanneemt. Personal Leadership Compass helpt u daarbij.

Een persoonlijkheidsscan zegt meer dan een CV

Personal Leadership Compass (PLC) geeft een compleet beeld van iemands drijfveren en competenties. U krijgt inzicht in de hoe de kandidaat omgaat met conflicten en andersdenkenden. Ook kunt u dankzij PLC een goede inschatting maken van de capaciteiten van de kandidaat en in hoeverre de kandidaat bij de functie en bedrijfscultuur past.


Waarom Personal Leadership Compass?

Personal Leadership Compass (PLC) geeft een zéér compleet beeld van de sollicitant. Zo geeft PLC inzicht in waar de sollicitant zich bevindt op een schaal van eigenschappen, in plaats van deze in een hokje te plaatsen.

Ook houdt PLC rekening met de invloed van de omgeving op het gedrag van de sollicitant. De omgeving waarin hij of zij zich bevindt heeft namelijk invloed op gevoel, gedachten en gedrag. Ga maar na; de meeste mensen gedragen zich bij vrienden anders dan bij collega's bijvoorbeeld. Wat voor u heel belangrijk is, is dat PLC ook een omschrijving geeft van de geschikte omgeving voor de sollicitant. Zo weet u precies in welke omgeving de sollicitant floreert.

Verder krijgt u inzicht in de normen en waarden van de sollicitant, hoe dit terug te zien is in zijn of haar keuzes en, in hoeverre deze bij de bedrijfscultuur passen.