Direct contact? Bel: 06 - 309 724 64

HomeDienstenReorganisatie en herinzetting

Reorganisatie en herinzetting

Vindt er een reorganisatie plaats in uw bedrijf? Of wilt u een medewerker op een andere functie plaatsen? Maak dan gebruik van Personal Leadership Compass om de beste keuzes hierin te maken.


Waarom Personal Leadership Compass?

Personal Leadership Compass (PLC) geeft een zéér compleet beeld van de medewerker of een team als geheel. Zo geeft PLC inzicht in waar de medewerker zich bevindt op een schaal van eigenschappen, in plaats van deze in een hokje te plaatsen.

Ook houdt PLC rekening met de invloed van de omgeving op het gedrag van de medewerker. De omgeving waarin hij of zij zich bevindt heeft namelijk invloed op gevoel, gedachten en gedrag. Ga maar na: de meeste mensen gedragen zich bij vrienden anders dan bij collega's bijvoorbeeld. Wat voor u heel belangrijk is, is dat PLC ook een omschrijving geeft van de geschikte omgeving voor de medewerker. Zo weet u precies in welke omgeving de mederwerker floreert.

Verder krijgt u inzicht in de normen en waarden van de medewerker, in hoeverre deze terug te zien zijn in zijn of haar keuzes en in hoeverre deze bij de bedrijfscultuur passen.