Direct contact? Bel: 06 - 309 724 64

HomeDienstenOptimalisatie van medewerkers en teams

Optimalisatie van medewerkers en teams

U wilt uw bedrijf optimaliseren en het beste uit uw medewerkers halen. Toch kan het voorkomen dat een medewerker of een team vastloopt. Maak gebruik van personal Leadership Compass om uw medewerkers en teams (weer) te laten excelleren.


Waarom Personal Leadership Compass?

Personal Leadership Compass (PLC) geeft een zéér compleet beeld van de medewerker. Zo geeft PLC inzicht in waar de medewerker zich bevindt op een schaal van eigenschappen, in plaats van deze in een hokje te plaatsen.

Ook houdt PLC rekening met de invloed van de omgeving op het gedrag van de medewerker. De omgeving waarin hij of zij zich bevindt heeft namelijk invloed op gevoel, gedachten en gedrag. Ga maar naar: de meeste mensen gedragen zich bij vrienden anders dan bij collega's bijvoorbeeld. Wat voor u heel belangrijk is, is dat PLC ook een omschrijving geeft van de geschikte omgeving voor de medewerker. Zo weet u precies in welke omgeving de mederwerker floreert.

Verder krijgt u inzicht in de normen en waarden van de medewerker. Wat zijn belangrijke waarden voor hem of haar en hoe is dat terug te zien in zijn of haar keuzes? En, passen deze normen en waarden (nog) bij de bedrijfscultuur?